Ansökningsformulär
Var med och skapa Europride med oss!

Som volontär är du ovärderlig - utan engagerade volontärer som du skulle festivalen inte fungera. Som tack för din insats får du värdefulla erfarenheter och fantastiska upplevelser. Dessutom får du en goodie-bag med blandade överraskningar!
Personuppgifter Bakgrund Grupper Bekräfta Kvitto
Välkommen att vara en del av årets regnbågsfest!

Du kan fortfarande anmäla dig som volontär för EuroPride Parade den 18:e augusti!

Den 14:e till 19:e augusti arrangerar West Pride EuroPride i Göteborg och vi samlas tillsammans för att fira kärlek och könskreativitet.

För första gången arrangeras EuroPride av två städer i samma land. Festivalen börjar i Stockholm 27:e juli och pågår till 5:e augusti. Efter det flyttas hela festivalen till Göteborg, där den pågår från 14:e augusti och avslutas med en färgsprakande EuroPride Parade den 18:e augusti.

West Prides drygt 200 volontärer gör varje år festivalen möjlig och kommer i år att göra EuroPride Göteborg till årets mest färgsprakande vecka!

För att få vara volontär behöver du:
· Vara minst 15 år när festivalen börjar
· Ställa dig bakom West Prides värdegrund (finns att läsa på sista sidan i anmälan)
· Lämna in ett utdrag ur belastningsregistret senast ditt första arbetspass (dvs 18:e augusti, om det inte hinner komma var snäll och kontakta oss).

Vi vill även helst att du ska kunna:
· arbeta under hela paraden (heldag 18:e augusti).Varför vill West Pride ha ett utdrag ur belastningsregistret?
West Pride har nolltolerans mot alla former av trakasserier och kränkande behandling. Som en del i vårt arbete med att säkerställa detta måste alla som jobbar med West Pride lämna in ett belastningsregisterutdrag.

Du ska begära ut: Registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg. PM44214. Utdraget får vara max ett år gammalt.
Du beställer utdraget här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/
Denna information kommer du att få av oss igen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Personuppgifter
Kontaktinfo: